cum pot deveni membru - anlp-rm.eu

Du-te la conținut

Meniul principal :

cum pot deveni membru

FAQ

NLP in MoldovaNLP in EuropaPentru a deveni membru ANLP RM trebuie sa fi inceput sau absolvit o formare NLP in conformitate cu standardele internationale de formare NLP (cel putin la nivel NLP Practitioner ANLP RM sau echivalenta) si sa aveti recomandarea scrisa (incepand de la 01.01.2014) a 2 membri ANLP RM (in prezent ajunge recomandarea verbala a unui singur membru). Daca nu aveti recomandarea adresati-va pentru detalii directorului organizatoric al asociatiei. In prezent cotizatia anuala este de 100 lei.       Formular ADEZIUNE            Codul de etica ANLP-RM

Pentru certificarea formarii dumneavoastra NLP dupa criteriile ANLP RM, nu trebuie sa fiti membru al asociatiei. Certificatele ANLP RM sunt recunoscute de asociatiile partenere din EANLP (Asociatia Europeana pentru Programarea Neuro-Lingvistica) acestea fiind DVNLP, ÖDV-NLP SWISSNLP, AvNLPP. Certificarea nationala a asociatiilor partenere precede Certificarea Europeana EANLP.

ANLP RM a aderat la EANLP pe data de 24.10.2013 la Göttingen in Germania.

ANLP RM recunoaste formarile certificate IANLP, la toate nivelurile, indiferent de tara de provenienta a Fellow Member Trainerului/ei sau de eventualele diferente de forma din certificat. ANLP RM recunoaste formarile de NLP-Practitioner si NLP-Master NLPNL.

Certificarea simultana a participantilor la training-urile organizate de formatorii ANLP RM - dupa criteriile ARONLP, IANLP si DVNLP - este de asemenea posibila daca Master-Trainerul/a ANLP RM are licenta valabila (activa) in aceste asociatii.

 
 
Înapoi la cuprins | Înapoi la meniul principal